Veli Miettinen: Hölmöläisten peiton jatkaminen

04.04.2019, Veli Miettinen

Olipa kerran hölmölän valtakunta. Kaikilla hölmölän asukkailla oli liian lyhyet peitot. Hölmölän hallitus teki päätöksen, että peittoja on jatkettava. Asiaa palkattiin hoitamaan hölmölän pääideologi. Hän esitteli suuren keksintönsä mistä jatkomateriaali löydetään kaikkien peittojen jatkamiseen. Kaikki hurrasivat kun pääideologi esitti suurimman keksintönsä: ”Leikataan jokaisesta peitosta jatkopalan mittainen pala ja ommellaan se toiseen päähän”.

Näin ryhdyttiin tuumasta toimeen ja leikattiin kaikista peitoista jatkopala ja ommeltiin se toiseen päähän. Tämä muutosprosessi työllisti hölmölän asukkaat niin, että työttömyysluvut kaunistuivat ja kaikki hurrasivat sille.

Kuinka sitten kävikään. Kun kaikki peitot olivat jatkettu huomattiin, että peitot olivatkin lyhentyneet eikä jatkuneet. Asiaa selvittämään palkattiin oikea konsultti taloustieteen nobelisti. Tarkkojen tieteellisten analyysien jälkeen hän löysi syyn peittojen lyhenemiseen ja hän totesi loppuraportissaan: ”Hölmöläiset itse olivat syyllisiä kun olivat mitanneet myös sormensa ja siitä johtui saumavara joka oli lyhentänyt peittoja”.

Rehellisinä ihmisinä hölmöläiset maksoivat konsultin palkkion ja kirjoittivat hänelle suosituskirjeen konsultin jatkotyöllistämistä varten kilpailevissa valtakunnissa.

Tämä oli peitelty kirjoitus hallituksen byrokratian purkutalkoista kun kävin hakemassa uusinnassa olevaa passiani Haapaveden poliisiasemalta. Sehän ei onnistunut vaikka olin tilannut passin puolitoistakuukautta ja maksanut sen netissä. Saan passini paikkakuntani asiamiespostista 5-8 päivän päästä jos löydän henkilön jolla on voimassaoleva passi jolle kirjoitan valtakirjan, jotta hän voi ottaa minun passini vastaan postivirkailijalta.

En kirjoita koko episodia miten se Haapavedellä sujui, sillä en halua loukata poliisiaseman virkailijaa, sillä hän tekee virkatyötään tunnollisesti ohjeiden mukaan. Kiitokset hänelle miellyttävästä ja ystävällisestä palvelusta. Olisin halunnut hieroa sormenpäitäni hänen niskaansa, mutta turvalasissa joka erottaa virkailijan ja asiakkaan oli liian pienet reiät, eikä käteni olisi mahtunut niistä. Joudun turvautumaan sormenjälkieni esille saamiseen masturbaatioon hieromalla sormenpäitäni omaan niskaani virkailijan ohjeiden mukaan hänen katsellessa ihailevasti minua.

Onko tämä totta vai tarua, unta vai viinien huumaa. Tämä jääköön lukijan ratkaistavaksi. 

 

Veli Miettinen

eduskuntavaaliehdokas 167
Oulun vaalipiiri

Veli MIettinen