Tiina Arlin: Olen muu

31.03.2019, Tiina Arlin

Kun seurailee vaaligallupeita, niin aina miettii mitä pitää sisällään se alin palkki eli se Muut.
Me, jotka olemme politiikassa mukana, tiedämme ainakin tarkkaan keitä siellä on.

Siellä olemme me Tähtiliike, jota mikään media ei halua ääneen mainita vaikka olemme eduskuntapuolue ja paikkamme gallupeissakin kuuluisi olla muualla kuin Muut.  Siellä Muissa on myös mukana kaikki eduskunnan ulkopuoliset pienpuolueet.

Kun gallupeita tehdään, ei ihmisille mainita kuin ne vanhat puolueet ja jos niistä ei mikään käy joutuu sanomaan Muu. Mahtaisi olla gallupit erinäköisiä jos vastausvaihtoehdoksi tarjottais kaikki eduskuntavaaleissa ehdolla olevat puolueet.

Joku Muuhan hoitaa aina homman eli häntä on syytä äänestääkin!

Aikoinaan liikkui huhu Joku Muun poismenosta mutta huhut hänen kuolemastaan olivat ennenaikaisia.

”Järkyttyneenä otimme viime viikolla vastaan tiedon, että yhteiskunnan kunnioitettu ja arvostettu jäsen, Joku Muu on poistunut keskuudestamme.

Jonkun Muun poismeno ei ole korvattavissa. Hän on ollut yhteiskuntamme kantavia voimia jo vuosikymmeniä. Hän teki aina paljon enemmän yhteiskunnan hyväksi kuin hänen osalleen kohtuudella olisi kuulunut.

Aina kun oli tehtävä, joka piti hoitaa, projekti joka piti vetää, työryhmä, joka kaipasi sihteeriä tai joku kiireellinen, tärkeä työ, oli kaikkien huulilla heti sanat
-"Eikö Joku Muu voisi mennä?"

On yleisesti tiedossa, että Joku Muu oli yhteiskunnan historian ahkerimpia jäseniä. Aina kun tarvittiin vapaaehtoisia, kaikki olettivat Jonkun Muun ilman muuta osallistuvan.

Joku Muu oli valloittava ihminen - joskus syvästi inhimillinenkin, koska yksi ihminen ei ehdi kaikkea tehdä. Ne, jotka tunsivat hänet lähemmin tiesivät,  että jokainen odotti häneltä liikaa.

Nyt Joku Muu ei ole enää joukossamme. Olemme ymmällämme - mitä tehdä. Joku Muu oli meille esimerkillinen esikuva, mutta kuka nyt tekee kaikki ne työt, jotka Joku Muu teki puolestamme.”

Mutta tosiaan, ei hätää, Joku Muu on vielä täällä! Joku Muu pistää Suomen kuntoon.

Äänestä se Muu, äänestä Tähtiliike (Uusimaa nro3).

 

Tiina Arlin

eduskuntavaaliehdokas 3
Uudenmaan vaalipiiri

Tiina Arlin