Susista Lehtimäelle

Mauri Nygård 26.3.2019

 

Risto Suvanto

 

Keskustan ehdokas Esko Lehtimäki pyrkii eroon puolueensa susipolitiikasta (KP 30.11.18). Kieltämättä pyrkimys hajurakoon on tarpeen, sillä niin epäisänmaallista ja järjenvastaista Keskustan susi- eli EU-politiikka on ollut. Kirjoitus on kuitenkin äänestäjien pettämistä, sillä kansanedustajana on taivuttava ryhmäkuriin ja EU on eduskunnankin yläpuolella ja EU määrää susipolitiikasta.

Kiitos Keskustan ja Esko Ahon johtajuuden emme ole enää suvereeni, itsenäinen kansakunta. Nyt Sipilän johtama Keskusta pyrkii olemaan EU:n kiltein oppilas, joka haluaa lisää EU:ta ja jopa sotilasliittoa, joka tarkoittaa samalla liittoa Naton kanssa, sillä kaikki johtavat EU-maathan ovat Naton jäseniä.

Itse asiasta olen tietenkin Lehtimäen kanssa samaa mieltä, tai enemmänkin. Suomi ei tarvitse yhtään sutta eikä susi tarvitse Suomea. Susia on ympäri Euroopan, Ranskassakin uutisoidusti ongelmaksi asti. Suomen susikantaa on itään päin Vladivostokiin saakka, joten eläintieteellisesti tai suojelumielessä kaikki vaiva ja rahankäyttö susiin on ollut ja on täyttä hölmöyttä.

Sata vuotta susi pärjäsi mainiosti ilman Suomea ja Suomi mainiosti ilman sutta. Susi on EU:n tuote. Tätä mieltä eläintiedettäkin opiskellut

Mauri Nygård

Kokkola
eduskuntavaaliehdokas 99
Vaasan vaalipiiri