Eurosta jo Suomelle tuhansien miljardien vahingot ja rappioittaa luonnon ja koko taloutemme!

Aaro Mikkonen 8.4.2019

 

Veli Miettinen

 

Valmistuotteemme, raaka-aineet ja työn arvo menee eurossa polkuhintaan. Metsiä on eurossa hakattava rajusti. Vaarat Kainuussakin vauhdilla kaljuuntuvat.!

Keväällä 2009 Suomen valtion velka oli 53 miljardia euroa. Muutos on ollut dramaattinen. Ylivelkaantunut valtio menettää vähitellen itsenäisyytensä. Sen menoista päättävät muut ja sen tulot valuvat muille.

Ne poliitikot, jotka velkaantumisesta päättävät, eivät ole enää vastaamassa, kun velat on maksettava. Lapsesi suurpääomien ja EU-pankkiirien orjina maksavat ne! Tai itkevät ja maksavat!

Suomi eurovaluutassa heikentää työllisyyttä, pakottaa pudottamaan työn arvon, valmistuksen ja tuotteiden hintoja. Halpa työ ja alempi valuuttakurssi siirtää tuotannon ja yritykset Suomesta ulkomaille! Pienyritykset, maatilat ja rehellinen oikea työ vaikeutuu. Verokarhu raatelee loput!

Eurosta on vakavat seuraukset metsille ja luonnolle. Joudumme kalliin euron vuoksi pudottamaan kantohintoja, jolloin metsiä joudutaan hakkaamaan enemmän saadaksemme sen rahamäärän, jonka olisimme saaneet omalla valuutalla. Yrittäjät ja alan toimijat ovat tiukalla. Metsät jätetään säästösyistä hoitamatta. Rahaa kun ei ole!

Ruotsi, jonka on euron ulkopuolella, sen talous nousee kohisten; https://yle.fi/uutiset/3

 

Aaro Mikkonen

kansanedustajaehdokas nro 169

Oulun vaalipiiri