Eduskuntavaalit 2019 - Seitsemän tähden liike r.p.

Varsinais-Suomen vaalipiiri


Janne Ahonen

HSE asiantuntija, FM

Parainen
Varsinais-Suomen vaalipiiri

Ehdokasnumero: 172
 
 
 
 
Janne Ahonen
 

Olen 57-vuotias ja toimin työ-,terveys- ja turvallisuusasiantuntijana sekä ympäristöasiantuntijana kansainvälisessä suuryrityksessä. Minulla on ja on ollut lukuisia luottamustehtäviä niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla. Pyrin nyt ensimmäistä kertaa eduskuntaan.

Olen toiminut politiikassa kunnallisella tasolla ja tuntenut Paavo Väyrysen pitkään. Olen seurannut hänen aktiviteettejaan ja liittynyt hänen poliittisiin hankkeisiinsa asiantuntijajäsenenä ja nyt Tähtiliikkeen eduskuntavaaliehdokkaana. Olen ollut kunnanvaltuutettuna ja tällä vaalikaudella varavaltuutettuna sekä jäsenenä Paraisten kaupungin tarkastuslautakunnassa. Lisäksi olen ja olen toiminut useissa organisaatioissa puheenjohtajana. Olen toiminut mm. Keskustan Paraisten paikallisyhdistyksen puheenjohtajana n. 9 vuotta, mutta erosin Keskustasta vastalauseena Sipilän hallituksen kovalle talouspoliittiselle linjalle, joka unohti ihmisen täysin. Haluan eduskuntaan päästyäni vaikuttaa Suomen suuntaan, inhimmillisempään suuntaan!

Luottamustehtävät:
- Puheenjohtaja, Valoniemen laituriosuuskunta, Parainen, 2015 – jatkuu
- Puheenjohtaja, Eurooppalainen yritysneuvosto (EWC), 2015 – jatkuu
- Jäsen, tarkastuslautakunta, Parainen, 2017 – jatkuu
- Varavaltuutettu, Parainen, 2017 – jatkuu

Aiemmat luottamustehtävät:
- Puheenjohtaja, paikallisyhdistys, Parainen, 2008 - 2017
- Puheenjohtaja, omakotiyhdistys, Parainen, 2008 – 2018
- Puheenjohtaja, taloyhtiö, Parainen, 2004 – 2008
- Valtuutettu, Parainen, 2014 -2017


Heimo Alajoki

Eläkeläinen, pienviljelijä

Punkalaidun
Varsinais-Suomen vaalipiiri

Ehdokasnumero: 173
 
 
 
 
Heimo Alajoki
 

 


Ville Hippi

Invataksinkuljettaja, Personal Trainer

Turku
Varsinais-Suomen vaalipiiri

Ehdokasnumero: 174
 
 
 
 
Ville Hippi
 

Talouskasvua ja turvallisuutta Suomeen!

- Suomi tehtävä turvalliseksi elää kaikille
- turvattomuutta aiheuttava vok-toiminta lopetettava
- ehdoton sananvapaus on turvattava
- yleiseksi arvonlisäverokannaksi 5%
- pk-yritykset ovat Suomen kantava voima
- pk-yritysten perustamista ja toimintaedellytyksiä tuettava
- Suomen kokonaisveroaste laskettava 25% asti
- poistettava ostovoimaa syöviä veroja


Kristiina Ilmarinen

Ekonomi, LKV

Salo
Varsinais-Suomen vaalipiiri

Ehdokasnumero: 175
 
Kristiina Ilmarinen
 

Olen 55v. ekonomi ja ollut töissä mm. Metsähallituksessa. Innostuin 2010 perussuomalaisista ja olin 2011 heidän ehdokkaansa Helsingissä. Sain 1089 ääntä. Sitten petyin heihinkin. Europarlamenttivaaleissa 2014, keräsin itse 2440 kannattajakorttia, ja eduskuntavaaleissa 2015 olin valitsijayhdistykseni kautta ehdokkaana.

Tavoitteeni on lopettaa kansan ja maamme köyhdyttäminen. Suomi jaetaan tietoisesti kahtia niin alueellisesti kuin varakkuudellisesti. Ajan maaseudun ja kotimaisen ruoan tuotannon palauttamista elinvoimaisiksi. Sillä valta, jolla ruoka. En näe järkeä siinä, että kasvukeskuksissa asumisen hinta ajetaan tahallaan ylös ja asumisen niissä maksavat kasvavassa määrin veronmaksat. Julkisin varoin kustannettu julkinen terveyden- ja vanhustenhoito kuuluu jokaiselle suomalaiselle. Sen on jokainen maksanut veroina. Sen sijaan mm. rahojamme jakaminen ympäri maailmaa tulee lopettaa, kun oma kansa on ruokajonoissa, vanhuksemme heitteillä ja lapsemme homekouluissa. Oma kansa ensin.


Jouko Miettinen

FK

Turku
Varsinais-Suomen vaalipiiri

Ehdokasnumero: 176
 
 
 
 
Jouko Miettinen
 

* Kansan valta - Markkinoiden valta
* Itsenäisyys - EU
* Puolueettomuus - Nato
* Kestävä kehitys - Kasvun unelma
* Oma raha - Velkatalous
* Demokratia - Globalismi
* Oikeudenmukaisuus - Biodarwinismi

Nämä 7* ovat toisensa poissulkevia. Miten? Mieti sitä, niin minäkin teen!

Kts. Jouko Miettinen / Länsi-Suomi / Turun Sanomat / Turkulainen / Aamuset


Kirsi Mäkilä

Hoitaja, Sosionomi-diakoni

Loimaa
Varsinais-Suomen vaalipiiri

Ehdokasnumero: 177
 
 
 
 
Kirsi Mäkilä
 

Poliittinen vakaumukseni on maaseutuhenkinen, hengellinen, eettisyyteen ja inhimillisyyteen pohjautuva. Sosiaali-, terveys- ja diakonia-alan kentillä olen kohdannut elämän moninaisuuden syntymästä kuolemaan.

Ajan asioita eriarvoistumista vastaan sisulla ja sydämellä ❤
- Tarpeeksi riittävä perustulo / perusturva jokaiselle
- Turvallista, rakastavaa arkea ja ihmisarvoista hoivaa kaikenikäisille
- Ruokaa tarpeeksi jokaiseen suuhun
- Leipäjonot pois
- Koti jokaiselle kodittomalle
- Kestävää kehitystä luontoa ja eläimiä suojellen
- Maaseudun elvyttäminen
- Pien- ja kevytyrittäjyyden lisääminen
- Kaikenlaisen kyykyttämisen on loputtava


Lasse Mäkitalo

Autonasentaja

Kaarina
Varsinais-Suomen vaalipiiri

Ehdokasnumero: 178
 
 
Lasse Mäkitalo
 

Olen 34 vuotias, ammatiltani ajoneuvosähköasentaja. Lapsuuteni sain viettää maalaismaisemissa Piikkiön kunnassa (nykyinen Kaarinan kaupunginosa). Tulen tavallisesta tasapainoisesta työväenluokkaisesta perheestä. Lapsuuden perheeseeni kuuluu äiti, isä ja kaksi pikku sisarusta sekä kultainennoutaja. Olen perheeni lapsista vanhin. Esikoisen asema näkyy minussa edelleen siinä mielessä, että pidän aina lähimmäisteni puolia ja huolehdin siitä, että ihmisiä kohdellaan tasavertaisesti sekä oikeudenmukaisesti. Nuoruudessani jouduin usein hankaluuksiin, jopa virkavallan kanssa sillä kyseenalaistin vallitsevia sääntöjä sekä auktoriteetteja mielestäni turhan kiivaasti käyttävää virkavaltaa.

Taustaani liittyy sellaisia sattumuksia, jotka ovat osaltaan vaikuttaneet elämänkatsomukseeni sekä käsitykseeni toimivasta ja tasavertaisesta yhteiskunnasta. Nuoruuden hölmöilyihini kuuluu mm. sakkotuomio kannabiksen käytöstä. Sain merkinnän rekisteriini, joka tätä nykyä on kuitenkin jo vanhentunut. Lisäksi olen saanut joitakin virkavallan vastustamisen merkintöjä tilanteista, joissa olen puolustanut omia arvojani sekä tilanteissa toteutumatta jäänyttä oikeudenmukaisuutta. Nuoruudessa tehdyt hölmöilyt rajoittivat myöhemmässä elämässä mm. uravaihtoehtojani.

Oman taustani ja kohtaamieni vastoinkäymisten vuoksi haluan auttaa nuoria, jotka mahdollisesti kohtaavat samankaltaisia vastoinkäymisiä. Olen itse onnistunut nousemaan vastoinkäymisistä huolimatta mm.  vastuulliseen pääluottamusmiehen asemaan sekä tehnyt pitkän uran autoasentajana.

Minulle tärkeitä arvoja ja mielestäni puolustamisen arvoisia asioita ovat:
oikeudenmukaisuus, tasavertaisuus, isänmaallisuus, puhdas luonto, lasten ja nuorten tulevaisuus, demokraattisuus, avoimuus ja suorapuheisuus asioiden käsittelyssä.

Minulle tärkeitä asioita puolustaessani olen tavoiteorientoitunut, määrätietoinen, asioita eteenpäin vievä sekä rohkea ongelmanratkaisija.


Jukka Paakki

Yhdistelmäajoneuvon kuljettaja

Turku
Varsinais-Suomen vaalipiiri

Ehdokasnumero: 179
 
 
 
 
Jukka Paakki
 

 


Marika Ranta

Kotiäiti, artesaani

Salo
Varsinais-Suomen vaalipiiri

Ehdokasnumero: 180
 
 
 
 
Marika Ranta
 

 


Timo Sinisalo

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

Turku
Varsinais-Suomen vaalipiiri

Ehdokasnumero: 181
 
 
 
 
Timo Sinisalo
 

 


Aila Anita Laatta

Perushoitaja, eläkeläinen

Raisio
Varsinais-Suomen vaalipiiri

Ehdokasnumero: 182
 
 
 
 
Anita Laatta
 

Sairaanhoidon ammattilainen, perushoitaja el. Koulutus keskikoulun opm. Sairaanhoito-oppilaitos. Harrastukset: partio: "aina valmis". Pyhäkoulu: "Jumala on". Politiikka, koti, Turku. Nivelyhdistyksen perustajajäsen. Tavoitteet: Tähtiliikkeeseen kansanedustajaksi liikkeen sääntöjen ja tavoitteiden mukaan. Omat tavoitteet liikkeessä: Hyvä toimeentulo jokaiselle, turvallisuus, kansalaisten oikeustajun huomioon ottaminen. Maksimaalinen voiton tavoittelu ei sovi sairaan-hoivahoitoon. Hallittu maahanmuutto,tehnyt työtä Lähi-idässä 1 puoli vuotta 1980-luvulla. Elämänkokemusta monelta alalta, lyhytkursseja. Elinikäinen oppiminen.


Jack Daous

Päätoimittaja

Harkuvald (Viro)
Varsinais-Suomen vaalipiiri

Ehdokasnumero: 183
 
 
 
 
Jack Daous
 

Sinä tarvitset edustajan Suomen eduskuntaan. Sinä maksat ja sinä saat maksut takaisin palveluina. Yksinkertaista. Lapsiperheet ja vanhukset ovat unohdettuja suomalaisia. Heidän etujaan ei ole valvottu heidän ansaitsemalla tavalla. Työntekijät ja pienyrittäjät eivät saa olla raskautettuja kohtuuttomilla veroilla. Terveydenhuollon tulee olla järjestetty niin, että se on sinulle saatavana kun sitä tarvitset. On tärkeää että koulutus on ilmaista korkeakouluja myöten. Meitä suomalaisia on vähän, mutta meidän perinteet ja työ ovat tärkeitä. Valtio on sinua varten, sinä et ole valtiota varten.

Olen Jack Daous, 57-vuotias Turussa syntynyt suomalainen. Elin varhaisnuoruuteni Vasaranmäessä, nuoruuteni Nummenmäellä ja täysi-ikäisenä asuin Vartiovuoren puiston vieressä noin kaksi vuosikymmentä. Armeijan kävin Turun Rannikkotykistörykmentissä, josta tunnustuksena sain Turun Rannikkotykistönrykmentin ristin.

Olen elämäni aikana tehnyt monia erilaisia töitä: muun muassa hitsaajana Wärtsilän Turun telakalla, pyörien kokoojana pyörätehdas Haapalassa, kuorma-auton kuljettajana, kaivinkoneen kuljettajana, kirjanpitäjänä ja talonmiehenä. Nykyään toimin päätoimittajana ja perheyrityksessämme ulkomaan toimintojen johtajana. Opiskelin Turun kauppakoulussa samalla, kun työskentelin kiinteistönhoitajana ja yksityisetsivän tehtävissä, jolloin vapaa-aikani oli hyvin rajoitettua. Saavutin kuitenkin parhaat mahdolliset arvosanat. Harrastuksenani on ollut tietotekniikka aivan 80-luvun alusta alkaen ja 90-luvun loppupuolella perustimme IT-alan perheyrityksen.

Olen seurannut päätöksiä Turussa ja Suomessa vuosien varrella. Näin parhaaksi asettua ehdolle Suomen eduskuntaan, jotta päätökset tulevaisuudessa olisivat tehty kansalaistemme eduksi. Kotirauhan rikkominen, kaikenlainen väkivalta lapsiin kohdistuvista raakuuksista puhumattakaan, tulisi olla rangaistavaa kaikkein suurimmilla rangaistuksilla. Maahanmuuton tulee olla järkiperäisesti suunniteltua, ei pakonomaista ja sekavaa. Luontoon ja ympäristöön liittyvät asiat tulee hoitaa vastuullisesti, ei "Talvivaara-menetelmillä". Virheistä tulee oppia ja ympäristö tulee ottaa huomioon valtion kehityksessä sekä lupa-asioissa.

Sinä ensin, olen valmis palvelemaan sinua. Kiitos äänestäsi.