Hyvä suomalainen

Oheisen EU-vaalilehteni myötä lähetän Sinulle ajatuksiani Suomen ja Euroopan parhaaksi.

Itsenäisen Suomen asialla

Peter Fryckman 28.4.2019

 

 

Olen suomalainen yrittäjä, jolla on vankka kokemus kansainvälisestä kaupasta ja diplomatiasta. Ystävyyssuhteeni korkeantason päättäjiin ympäri maailman antavat minulle tavallista syvällisemmän käsityksen siitä, mitä maailmalla todella tapahtuu. Ajan hermolla pysyminen on välttämätöntä, jotta pystyy tekemään oikeita päätöksiä nopeatempoisessa nyky-yhteiskunnassa.

Mielestäni Suomen tulee pyrkiä saamaan itsenäisyytensä takaisin sekä taloudellisessa, että turvallisuuspoliittisessa mielessä. Totuushan on, että Koiviston ja Niinistön kaltaiset pankkipoliitikot luovuttivat itsenäisyytemme pois ilman että laukaustakaan ammuttiin.

Suomi tarvitsee oman rahan, jolla voimme ohjailla talouttamme itse, nythän olemme kuin koira EKP:n talutushihnassa, kuristuspanta kaulassa.

Samoin sopimukset, joiden nojalla USA saa tuoda halutessaan sotajoukkojaan Suomen maaperälle kysymättä meiltä lupaa, ja alistaa ilmavoimamme oman lennonjohtonsa alaisuuteen tulee purkaa. Suomen turvallisuuden tae ei ole USA eikä NATO, vaan hyvät naapurussuhteet kaikkiin naapurimaihinsa.

Tällä hetkellä Suomen lainsäädännöstä noin 80% sanellaan Brysselistä, omat kansanedustajamme ovat käytännössä ylipalkattuja kumileimasimia, vailla todellista valtaa. Kun liityimme EU:hun, sitä kaupattiin meille talousliittona. Nykyinen järjestelmä on kaukana siitä, muistuttaen pelottavalla tavalla entistä itänaapuriamme, hyvin ansaiten pilkkanimensä EUvostoliiton.

Elintasopakolaisuus ja islamilainen vallankumous on pysäytettävä nyt, ennen kuin on liian myöhäistä. Me emme ratkaise maailman ongelmia raahaamalla ihmisiä toiselta puolelta maapalloa elätettäviksi Eurooppaan, me ainoastaan laajennamme ongelmia tuomalla nekin koteihimme. Ongelmat ratkaistaan paikanpäällä, ei siirtelemällä ympäri maailmaa.

Muutos tapahtuu tehokkaimmin sisältäpäin, ja tätä muutosta aion kaikin voimin ajaa, mikäli minut sinne edustajaksenne valtuutatte. Minä en ole menossa Brysseliin ajamaan EU:n asiaa, minä olen menossa sinne ajamaan itsenäisen Suomen asiaa.

Peter Fryckman: Eu-vaalilehti

 

Peter Fryckman

EU-vaaliehdokas

213

Seitsemän tähden liike