Sarasvuo näytti huonoa esimerkkiä

Mauri Nygård 8.8.2019

 

 

Jari Sarasvuo sai haluamaansa huomiota jättämällä tyhjän äänestyslapun. No, kokoomuslaiset äänestivät Jarinkin puolesta.
Ajatus Jarilla kai menee, että jos äänestämisellä voitaisiin vaikuttaa, se olisi kielletty. Äärivasemmiston puolueilta se olikin kielletty 30-luvulla. IKL kiellettiin myöhemmin.

Nyt sama meno on jatkunut vaaleista riippumatta siksi, että eduskunta on ollut yksipuoluejärjestelmässä. On ollut vain EU-europuolue. Paavo Väyrynen toi esiin todellisen opposition, ja siksi häntä niin hyljeksittiin paneeleissa ja kirjoituksissa. Sorto ja vedätys oli totaalista ja tehokasta. Gallupeissakin esitettiin ryhmälle ”Muut” ennen ennakkoäänestystä 2½-3 prosenttiyksikköä toteutunutta alhaisempia lukuja. Eikä meillä poloisilla ole mitään hälytyskelloa mediaa vastaan.

Jari puhui radiossa orja-asenteesta. Eräs esimerkki, että äänestetään varmaa läpimenijää, jota media pitää esillä. Demokratia ei koskaan toimi, kun näin menetellään! Kansanedustajaksi saadaan esimerkiksi henkilö, joka on valehdellut koko kansalle Kreikan valtion kanssa allekirjoitetusta takaussopimuksesta.

Orja-asenteesta olen samaa mieltä Jarin kanssa. Jo kauan sitten runoilin seuraavasti:

Orjalla on orjan mieli,
suussakin on toisen kieli.
Maassa mato matelee,
toiset suunnan sanelee.

Näin orjuuttaapi herra orjaa,
kuolo satoa jo korjaa,
vaan kuuliaisna orjakansa
kiittää siitä johtajaansa.

Herra kaatui, mikä eteen?
Orja tiesi, mitä teen:
Nostan pystyy uuden herran,
kumarran taas toisen kerran.

Valtaa pehmeässä fasismissamme käyttävät poliitikot, puolueet ja etujärjestöt, mutta ennen kaikkea media, sen takana raha ja läntinen sotateollisuus. Sotaelinkeinon intressit osuvat yhteen Israelin valtion intressien kanssa, ja molemmille sopisi Lähi-Idän eli Israelin vihollisten raunioittamisen jälkeen pitkäkestoinen sota Venäjää, arabien tukijaa, vastaan, Suomen maaperällä.

Median valta ja talouden valta pitää saada kontrolliin ja asia perustuslakiin. Ja kun perutaan veronalennukset hyvätuloisilta, niin saadaan hyvinvointi-Suomi takaisin.

Mauri Nygård
Eurovaaliehdokas
Kokkola