Suomalaisuus on kirosana nykyisin

Harri Aalto 3.4.2019

 

 

Nykyään suomalaisuutta pitää varo tuomasta esille, ettei vaan syyllisty kansankiihottamiseen jotain Suomeen tullut väestöryhmään vastaan. Varovaisesti ja vähän häpeilen anteeksipyydellen voi itsenäisyyspäivänä heiluttaa pientä Suomen lippua ja kuiskia ”hyvä Suomi huutoja” muutaman kerran, mutta ei enempää. Kansallistunnetta ei saa nostattaa, paitsi Suomi-Ruotsi yleisurheilumaaottelussa kerran vuodessa, sillä se katsotaan jonkinlaiseksi jäänteeksi, joka poikkeuksena sallitaan nykyisessä tiukassa kansalaisuus identiteetin alasajossa. Eräs suomalainen poliitikkohan tokaisi tässä jokin aikaa sitten, että Suomi ei ole suomalaisia varten, vaan EU:ta varten.

Ennen oli tärkeä kansakunnalle oma itsenäinen maa ja sen sisällä asustava ja työtä tekevä oma kansa, jolla oli oma kulttuuriperinne ja lainalaisuutensa. Nyt ei saa puhua avoimesti oman kansan kulttuuriperinteen säilyttämisestä eikä siitä että Suomessa on omat lakinsa, joita myös tänne maahan tulevien ulkolaisten pitäisi noudattaa suomalaisten tavoin. Nyt ylivieraanvaraiset suomalaiset päättäjämme haluavat mukauttaa suomalaisen yhteiskunnan pala palalta vieraitten kulttuurien kaltaiseksi. Suomessa hävetään tällä hetkellä hyvin voimakkaasti suomalaisuutta, varsinkin tiettyjen poliittisten eduskuntaryhmien sisällä, jotka haluavat kumarrella joka suuntaan muka siksi, kun ovat niin täynnä suvaitsevaisuutta ja oikeudenmukaisuutta tässä tekopyhässä Euroopassa ja Suomessa.

On sääli minusta, että maamme kansa antoi taistelussa Neuvostoliitto vastaan toisessa maailmansodassa suuren uhrin, pelkästään rintamalla kuoli noin 90 000 kansalaistamme ja haavoittui noin 200 000, joista monelle jäi pysyvä fyysinen että henkinen sairaus perintönä sodan kauhuista. Näistä uhrauksista oli tuloksena nykyinen itsenäinen hyvinvointi Suomi, josta meidän pitäisi olla minusta ylpeitä, eikä taipua jokiseen eurooppalaiseen EU:n luomaan turhanpäiväiseen kotkotukseen ensimmäisten joukossa.

Tähtiliikkeen ydinajatuksena on säilyttää Suomen itsenäisyys ja todellinen kansallinen itsemääräämisoikeus EU:n lisääntyvän ylivallan edessä. Erilaisia pakkodirektiivejä jäsenmailleen syöttävä EU on viemässä EU:ta kohti liittovaltiota, jossa määräisivät EU:n suuret maat kuten Saksa ja Ranska ja Suomen osalle on varmaankin tässä liitovaltio suunnitelmassa se maksajan rooli.

Kansallinen itsenäisyys yleensä saadaan vuosikymmeniäkin kestävän kovan taistelun palkkiona, joten se ei ole mitään alennusmyyntitavaraa, vaan se on arvokas kokonaisuus omine valvottuine rajoineen, lakineen ja kulttuuriperintöineen. Ei Suomea ja suomalaisuutta tarvitse hävetä ja piilotella ullakon pimeyteen, vaikka osa nykyajan ns. suvaitsevista tekopyhistä päättäjistämme niin kehottaakin meitä tekemään.

Harri Aalto, kansanedustajaehdokas, Tähtiliike, Pirkanmaa